maanantai 1. helmikuuta 2016

Valkeen korvavalo 20 eurolla

Huuto.netissä on myynnissä useita Valkeen HumanScammereita. Halvimman laitteen pohjahinta on 20 euroa, ja koska on luultavaa, että mitään huutokilpailua tuskin syntyy siitä, kenestä tulee korvavalojen uusi ”onnellinen” omistaja, HumanScammerin saanee pohjahinnalla.

Jos laitteelle olisi ”tarvetta” – mikä se sitten olisikin – miksi ihmeessä maksaa siitä 199 euroa, jos uudenveroisen saisi 20 eurolla? Säästöä tulisi 179 euroa ovh-hintaan verrattuna.

Olisi mielenkiintoista tietää, miksi myyjä luopuu korvavalosta. Onko myyjä huomannut, että laite ei Valkeen propagandasta huolimatta toimikaan toivotulla tavalla? Koska laite on ”uudenveroinen”, myyjä tai joku muu on kokeillut tai käyttänyt sitä.

Myyjä on kuitenkin sen verran rehellinen, että ei sorru levittämään Valkeen valheellista mainontaa. Myyjä ei virka sanallakaan siitä, mitä korvavalolla voisi tehdä.

Vain nopeat elävät, niin kuin sanotaan: huutokauppa sulkeutuu torstaina aamupäivällä. Mutta vaikka kukaan ei sitä huutaisikaan, lieneekin varmaa, että se tulee uudelleen myyntiin.

Muiden huudettavina/ostettavina olevien korvavalojen hinnat vaihtelevat 25–100 euroa. Osa on käyttämättömiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti