sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Löytyykö kenttää?

Haitilaiset etsivät matkapuhelimelleen kenttää Port-au-Princessä lauantaina, kertoo kuvateksti Kalevan verkkolehden sivulla.

Ehkäpä kaikki ei sitten olekaan niin huonosti Haitissa ja sen pääkaupungissa Port-au-Princessä kuin media on halunnut antaa ymmärtää. Kuvan neljästä henkilöstä kolmella näyttää olevan matkapuhelin, ja luultavasti raitapaitaisellakin on oma nokialaisensa taskussaan.

Punapaitaisen hepun, joka lieneekin USA-fani kaulaansa kiedotun tähtilipun perusteella, toimissa näyttää olevan jotakin outoa. Haitihan on tunnettu voodoostaan ja muusta magiasta, joten voisikohan olla niin, punapaita kutsuu voodoo-henkiä apuun saadakseen nokialaiselleen riittävän signaalinvoimakkuuden, jotta hän voisi soittaa? Jonkin rituaalin, jota länsimaalaisen voi olla vaikea ymmärtää, sen täytyy olla – ilmekin on niin hartaan näköinen.

1 kommentti:

  1. Kyllä Lapin umts-shamaanitkin tuntevat tuon saman rituaalin.

    Muistan kun joskus vuosikymmen sitten autoretkellä Norjassa halusin lähettää levähdyspaikalta vuonon tai joen rannalta tekstiviestin kotiin, mutta verkkoa ei löytynyt. Kapusin rinnettä ylöspäin joitakin kymmeniä metrejä, ja löytyihän se Telenor! Tekstiviestin lähettämiseen ei kovin kummoista signaalia tarvitse onneksi.

    VastaaPoista