tiistai 20. joulukuuta 2016

Kaupungilla kuultua

Liikkuessaan eilen kaupungilla Reiska kuuli huhun, että blogistakin tuttu oululaisyrittäjä olisi ostanut uuden (tai oikeammin käytetyn) auton. Mutta eihän siinä (auton ostamisessa tai vaihtamisessa) ole mitään ihmeellistä, koska useimmat tarvitsevat auton liikkumiseen, vaikkakin monen lyhyen matka voisi tehdä myös kävellen. Tarkistus osoitti huhun todeksi.

Ihmeellistä tässä on sen sijaan se, mitä paljastuu auton spekseistä. Päästöjä tulee niin paljon, että heikompaa oikein huimaa. Polttoainettakin kuluu 20 litraa sadalla kilometrillä kaupunkiajossa.


Tässä on hirvittävä ristiriita: yrittäjän valmistama tuote on yrityksen väitteiden mukaan energiaa säästävä ja ekologinen, mutta auto on kaikkea muuta kuin energiaa säästävä ja ekologinen.

Miten se eräs menneiden aikojen kirkonmies oikein sanoi..? ”Älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon.”

7 kommenttia:

 1. Liittyykö tämä auto kenties laturiyrittäjään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli kyseessä luultavasti tämä menopeli:
   http://www.nettiauto.com/porsche/cayenne/7647418

   Poista
  2. Eikö sijoittajien rahoilla raskittu uutta ostaa? No törsäys on nyt aloitettu.

   Poista
 2. Asmo solutions new idea is a battery management app on Android. There are exactly 1000 apps like that out there. It is time for calling it unique, the first and for Kaleva to make a series of interviews on the great invention. Plus Tekes to inject some of our money. After all the Porche must be filled up every second day.

  VastaaPoista
 3. That explains the NYT news AS having coders as employees... Kaleva, wake up!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asmo saloranta has also the Frozen vision oy project which was before the charger ripoff. That also went down the toilet as far as I can tell. He has people working for him at least publicly with software development.

   Poista
 4. The calm before the storm. I know.

  VastaaPoista